Android için En İyi 5 PlayStation Emülatörü
PlayStation, şimdiye kadarki en başarılı oyun konsollarından biriydi. Anıları yeniden yaşamak istiyorsanız, Android için en iyi PlayStation emülatörlerine göz atın!
PlayStation, şimdiye kadar piyasaya sürülen en ikonik oyun sistemlerinden biriydi ve onunla birlikte bir dizi efsanevi oyun geldi. Bu oyunları çocukken oynadıysanız ve tekrar oynamak istiyorsanız, şu anda Android için en iyi PlayStation emülatörlerini burada bulabilirsiniz.
Android için en iyi PlayStation emülatörleri
Ayrıca, bunların arasından ePSXe veya FPse'yi öneriyoruz çünkü bunlar bu alandaki iki ana rakiptir ve ikisinden biri kesinlikle işinize yarayacaktır.
ClassicBoy, hepsi bir arada bir emülatör olarak kendini nitelendirir. PlayStation, three Game Boy systems, Nintendo 64, NES, SEGA ve NeoGeo dahil olmak üzere çeşitli konsolları destekler. Ayrıca çeşitli özellikler vardır. Bunlar donanım denetleyicisi desteği, özelleştirilebilir dokunmatik ekran denetimleri, bazı ses ayarları ve olağan kaydetme ve yükleme durumlarını içerir. Tek bir çatı altında birden fazla emülatör arayanlar için iyi bir seçenektir.
Ancak, bu hala nispeten yeni ve özellikle PlayStation emülatörü için kesinlikle biraz daha fazla özelliğe ihtiyacı var. Satın almadan önce ücretsiz sürümü denemenizi öneririz.
EmuBox, daha yeni PlayStation emülatörlerinden biridir. Aynı zamanda hepsi bir arada bir emülatör uygulamasıdır. SNES, Nintendo DS, NES ve tabii ki PlayStation dahil olmak üzere birkaç konsol içerir. Ayrıca kaydetme ve yükleme durumları, hile kodu desteği, hızlı ileri sarma modu ve donanım denetleyicisi desteği içerir. Bu temelde en iyisidir. FPse gibi yapılandırılabilir değil, ancak yeterince iyi çalışıyor.
Reklam ile kullanmak tamamen ücretsizdir. Reklamlar biraz can sıkıcıdır, ancak uygulamayı satın alma ve maalesef reklamları kaldırmanın bir yolu yoktur.
ePSXe, tartışmasız en iyi iki PlayStation emülatöründen biridir. Bu, kullanımı biraz daha kolay olma eğilimindedir. Ayrıca son derece kararlıdır. Ayrıca bölünmüş ekran modunu, kaydetme ve yükleme durumlarını, özelleştirilebilir kontrolleri, donanım denetleyicisi desteğini ve OpenGL ile geliştirilmiş grafikleri destekler. Ek özellikler ekleyen bazı eklentiler de vardır. Kutudan çıktığı gibi çalışan bir şey istiyorsanız, seçmeniz gereken budur. Tek dezavantajı demo modunun olmaması ve kullanıcı arayüzünün eski görünmesi. Aksi takdirde, bu oldukça iyi çalışır.
FPse, Android'deki en büyük iki PlayStation emülatöründen diğeridir. Bu son derece özelleştirilebilir. Kaydetme ve yükleme durumları, özelleştirilebilir kontroller, yüksek uyumluluk ve donanım denetleyicisi desteği gibi temel özelliklere sahiptir. Bununla birlikte, oyunları tam olarak doğru oynamanıza yardımcı olan bir dizi gelişmiş seçenek, eklenti ve ekstraya da sahiptir. Cihazınıza bağlı olarak daha iyi grafikler veya daha iyi oyun oynamayı seçebilirsiniz. EPSXe gibi bunun da denenecek ücretsiz bir sürümü yok. Ayrıca, bu, çok sayıda seçenek nedeniyle daha dik bir öğrenme eğrisine sahiptir.
5. RetroArch
RetroArch, en ünlü Playstation emülatörleri arasındadır. Emülatör ayrıca çoklu platform desteğine sahiptir. Aslında aklınıza gelebilecek hemen hemen her şeyi destekler. Her sistemi ayrı ayrı eklenti olarak indiriyorsunuz. Bu, çoğu PlayStation emülatörü ile karşılaştırıldığında fazladan bir karmaşıklık düzeyi olduğu anlamına gelir. Ancak, bu uygulamada ustalaşırsanız, uzunca bir süre başka bir uygulama aramak zorunda kalmazsınız. PlayStation çekirdeği nispeten kararlı ve oldukça iyi çalışıyor. Tamamen ücretsiz (ve açık kaynaklı).
Bu deneyimi farklı bir pakette istiyorsanız, RetroArch'a çok benzeyen bir başka seçenek de Lemuroid'dir.
Yorumlar (0)