Android için en iyi Office programı

Ofis uygulamaları çalışma hayatının vazgeçilmez unsurlarıdır. Bu yüzden hareket halinde de belgeler hazırlamak, excel tabloları ve sunumlar oluşturmak önemlidir. Android için en iyi ücretsiz ofis uygulamalarını listeledik.

1. Google Ofis Uygulamaları

Google'ın resmi ofis uygulamaları hem ücretsiz hem de tüm ofis işlerinizi halledebilecek kalitededir. Bu uygulamaları telefonunuza yüklerseniz diğer ofis uygulamalarına ihtiyacınız kalmayacaktır.

 

Google Dokümanlar uygulamasıyla Android telefonunuzdan veya tabletinizden doküman, Google E-Tablolar uygulamasıyla e-tablolar ve Google Slaytlar uygulamasıyla sunumlar oluşturun, düzenleyin ve diğer kullanıcılarla bu dokümanlar üzerinde ortak çalışın.

WPS Office, Android'deki hepsi bir arada ücretsiz en popüler ofis uygulamalarından biridir. Word, PDF, Sunum, Elektronik Tablo (excel), Hatırlatma ve Belge Tarayıcısı tek bir uygulamadadır ve Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Google Doküman ve Adobe PDF formatlarıyla tam uyumludur.

 

Ayrıca kablosuz yazdırma desteği ile Türkçe dahil 46 dil desteği de bulunmaktadır. WPS en iyi ücretsiz ofis uygulamaları arasında yer alır.

Google Drive, içerisinde PDF Viewer, Google Dokümanlar, Google E-Tablolar, Google Slaytlar ve elbette Google Drive gibi bir dizi ofis uygulamasını barındırır. Eğer yukarıda verildiği gibi tek tek Google ofis uygulamalarını yüklemek istemiyorsanız bu uygulamayı yükleyebilirsiniz.

Google Drive'ınızdaki herhangi bir belgeyi, uygun uygulama ile otomatik olarak açar. Google Drive alanınızı genişletmeniz gerekmedikçe tamamen ücretsizdir. Çoğu kişi için iyi bir hepsi bir arada Android ofis uygulaması çözümüdür.

Microsoft, ofis uygulamalarını mobil cihazlara getirdiği andan itibaren en iyilerden biri oldular. Microsoft Word, Excel ve PowerPoint'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İşlevlerinin çoğu bir ücret ödemeden kullanılabilir. Dosyaları açıp kaydedebilir, düzenleme araçlarının çoğunu kullanabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Bu dosyalar OneDrive ile masaüstünüze senkronize edilebilir. Bazı ek özelliklerin kilidini açacak bir Office 365 aboneliği alabilirsiniz. Ancak, temel gereksinimler için ücretli seçenek gerekli değildir.

OfficeSuite, Word, Excel ve PowerPoint belgelerini kolayca görüntülemenizi, düzenlemenizi ve oluşturmanızı ve gelişmiş PDF işlemleri gerçekleştirmenizi sağlar. Entegre dosya yöneticimizle tamamlanan bu, Android'de bulunan en zengin özelliklere sahip mobil ofis çözümüdür.

Temel özelliklerin çoğu ücretsiz sürümde mevcuttur. Ücretli sürüm, PDF taramaya, Microsoft ile uyumlu bir font paketine, bir yazım denetleyicisine ve ek belge desteğine izin verir. Bu, en iyi ofis uygulamalarından biridir. Aynı zamanda en pahalı olanıdır.

Polaris Office ile Word, Excel ve PowerPoint gibi tüm ofis dosyalarını açabilir, düzenleyebilir ve kaydedebilirsiniz. Not alma, belge arama, şifrelenmiş dosyalar ve çeşitli biçimler için destek ile birlikte bir çok özelliği vardır.

 

Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Slide ve Google Dokümanlar gibi tüm dosya biçimlerini açabilirsiniz. PDF dosyalarını Android telefonunuzdan görüntüleyebilir ve PDF dosyalarını diğer belge türleri olarak kaydedebilirsiniz. Android cihazınızda zip dosyalarını çıkartmadan tüm belge türlerini kolayca açabilir ve okuyabilirsiniz.

7. Quip

Quip, listedeki en yeni ofis uygulamalarından biridir. Aynı zamanda tamamen ücretsiz birkaç ofis uygulamasından biridir.

 

Quip, telefonlar, tabletler ve masaüstü bilgisayarlar, kısacası tüm cihazlarda göze hoş gelen belgeler oluşturmanıza olanak tanıyan modern bir kelime işlemcidir. Quip, belgeler ile mesajları sohbet benzeri tek bir güncelleme “dizisinde” buluşturarak, ortak çalışmayı kolay bir hale getirir. Yani belgeleri düzenlerken insanlarla konuşmak için kullanabileceğiniz bir sohbet biçimi sunar.

Ayrıca e-tablolar için bir destek alacaksınız, çapraz cihaz senkronizasyonu, çevrimdışı destek ve çeşitli dışa aktarma seçenekleri sunar. Ayrıca bulut depolama desteği vardır. Quip, diğer ofis uygulamaları kadar özelliklere sahip değil, ancak bunların çoğundan daha iyidir.

Softmaker'ın çok sayıda ofis uygulaması var. Bu ücretli ve ücretsiz ofis uygulamaları paketini içerir. İki sürümde oldukça iyidir. Pakette üç uygulama var. Word, Excel ve sunumlar uygulaması. Bunlar sırasıyla TextMaker, PlanMaker ve Presentations.

Ücretsiz ofis uygulamalarının özellikleri arasında PDF desteği, TrueType ve OpenType fontlar ve çoğu Microsoft dosya türleri için destek bulunmaktadır. Uygulamaların ücretli sürümlerini ayrı olarak satın almanız gerekir.

 

Docs to Go Free Office Suite, uzunca bir süredir markette yer alan eski bir uygulamadır. Ancak, hala yeni özellikler ve güncellemeler alıyor. Microsoft Office dosyalarını görüntüleyin, düzenleyin, oluşturun ve Adobe PDF dosyalarını görüntüleyin. Word, Excel tablo düzenleme ve sunum düzenleme gibi temel özelliklere sahiptir. Bu şeyleri çok fazla kurcalamadan yapmanıza izin veren mükemmel bir uygulama.

Ücretli sürüm, şifre kilitli dosyaların kilidini açar, bulut depolama alanlarına dosyalarınızı kaydeder ve bilgisayarınızla dosya senkronizasyonu yapar. Her durumda mükemmel değil, ancak sağlam ofis uygulamalarından biri.

10. Uzak Masaüstü Bağlantısı Uygulamaları

Microsoft Remote Desktop

Uzak bir PC'ye veya yöneticiniz tarafından sağlanan sanal uygulamalara ve masaüstlerine bağlanmak için Microsoft Uzak Masaüstü uygulamasını kullanın. Microsoft Remote Desktop ile nerede olursanız olun bilgisayarınızdaki dosyalara ulaşabilirsiniz.

Chrome Uzaktan Masaüstü

Android cihazınızdan bilgisayarlarınıza güvenle erişin. Bilgisayarlarınızın her birinde Chrome Uzaktan Masaüstü uygulamasını kullanarak uzaktan erişimi ayarlayın. Uygulamayı Chrome Web Mağazası'nda şu adreste bulabilirsiniz: Chrome Uzaktan Masaüstü (google.com)

Android cihazınızda uygulamayı açın ve bağlanmak için internete bağlı bilgisayarlardan herhangi birinin adına dokunun.

0
0
0
0
1
0
Yazıyı emoji ile değerlendir..

Yorumlar (0)

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan siz olun!
Yorum Yaz

Spam kodu: captcha

Kapatmak için ESC tuşuna basın