Genel & Yaşam

Yaklaşan etkinliklerin hepsini akılda tutup hatırlamak zor olabilir. Bu yüzden, toplantılar, seminerler ve hatta doğum günleri gibi önemli etkinlikleri kaçırmanız muhtemeldir. Neyse ki, size bu olayları hatırlatmaya yardımcı olacak mobil cihazlar için en iyi geri sayım uygulamaları mevcut.

Geri sayım uygulaması, bir etkinliğe ne kadar kaldığını size bildirmek için geliştirilmiştir. Google Play Store ve App Store'da indirebileceğiniz birkaç iyi geri sayım uygulaması var, şimdi bunlara göz atalım.

En iyi geri sayım uygulamaları

Çoğu geri sayım uygulamasında, bir etkinliğe kalan günleri geri saymanıza izin veren bir geri sayım sayacı bulunur. Bazıları ayrıca görevler ve hatırlatıcılar gibi ek özellikler de sunar. Android veya iOS için bir geri sayım uygulamasına ihtiyacınız varsa, yüklenecek en iyi geri sayım uygulamaları burada.

1. Countdown by timeanddate.com

Mezuniyet, düğün veya diğer büyük günleri sabırsızlıkla bekliyorsanız, Countdown günleri geri saymak için harika bir uygulamadır. Her kullanıcının kolayca kullanması için basit ama çekici bir arayüzle tasarlanmıştır. Uygulamayı kullanmak için yapmanız gereken tek şey etkinliğin yerini ve tarihini girmektir.

Countdown, eğlenceli temalar ve geri sayım uyarıları gibi özelliklerle birlikte gelir. Ayrıca tüm zaman dilimlerinden 5000'den fazla şehri destekler ve tüm saat değişiklikleri dikkate alınır. Bu, zamanı bulunduğunuz yere göre ayarlayabileceğiniz anlamına gelir, bu nedenle bu uygulama dünyanın hemen her yerinde çalışır. Beklenen etkinlik günü sona erdiğinde, bu uygulama etkinliği otomatik olarak siler.

Bu yararlı geri sayım aracı, ücretsiz sürüm için yalnızca bir etkinliğin mevcut olduğu iki tür pencere öğesiyle birlikte gelir. Uygulamayı tam kapasite kullanmak istiyorsanız, yükseltilmiş sürüm, reklamsız ve sınırsız widget'larla birlikte gelir.

2. Big Days - Geri sayım

Bu uygulama, önemli bir gündemi kaçırmamak için kullanabileceğiniz etkinlik geri sayım uygulamasıdır. Hafif ve şık uygulama, etkinlik gününe kalan zamanı basit bir şekilde saymanıza ve takip etmenize yardımcı olur. Yalnızca doğum günleri veya yıldönümleri için değil, aynı zamanda toplantılar, randevular ve daha pek çok şey için de işe yarar. Fotoğraflarınızla özelleştirebilme özelliği sayesinde, geri sayım panonuzu görüntülemek ilginç olacaktır.

Big Days, özelleştirilmiş görüntülerin yanı sıra, her etkinlik için bildirim ve rengi değiştirmek için çift tıklama gibi bir dizi özellik sunar. Yaklaşan tüm etkinlikleri görüntülemek için listeye erişebileceksiniz. Etkinlik listelerine ek olarak, bu uygulama sınırsız sayıda etkinlik kaydını destekler.

Sadece bir kalan günleri değil, aynı zamanda geçen günleri de gösterir. Ayrıca en sevdiğiniz yazı tipini seçebilme özelliği de vardır. Geri sayım uygulaması olarak kullanmak isterseniz, App Store veya Google Play Store'dan indirmeniz yeterlidir.

3. Dreamdays Countdown V

Ekinliğe kalan günleri saymak, Dreamdays Countdown ile daha eğlenceli hale geliyor. Bu şık ve çok yönlü uygulama, yalnızca geri sayım yapmakla kalmaz, aynı zamanda önemli olayı size hatırlatmak için de çalışır. Size, etkinliği metin bildirimi ile hatırlatan diğer geri sayım araçlarının aksine, bu uygulamada hatırlatıcınız olarak sesli notlar bulunur.

Dreamdays Countdown tarafından getirilen birkaç ana işlev vardır. Size doğum günü, yıl dönümü, tatil, okul ve hayatı içeren beş varsayılan kategori sunar. Ancak etkinliğiniz bu kategorilere ait değilse listeyi özelleştirmeniz yeterlidir. Ayrıca uygulamanın kapağı olarak favori bir gündem belirlemenize ve her etkinlik için arka planı özelleştirmenize olanak tanır.

Bu geri sayım uygulaması, yalnızca kategorilere göre değil aynı zamanda son kullanma tarihine göre de olayları ayırt etmeye yardımcı olmak için farklı renk kodları sunar. Gizliliğinizi korumak için Dreamdays Countdown, parola korumasına sahiptir. Son olarak, önemli anı doğrudan ana ekrandan takip etmenizi sağlayan widget'lara sahiptir.

4. TheDayBefore (D-Day countdown)

Big Days gibi, bu geri sayım uygulaması size yalnızca kalan günleri değil geçen günleri de bildirir. Bu basit uygulama, yıldönümü, doğum günü, düğün ve çok daha fazlası gibi çeşitli etkinlikleri destekler. Bir widget ile ana ekrandan geri sayıma göz atabilirsiniz.

TheDayBefore, durum çubuğunda olayları göstermek için çeşitli simgeler göstermek gibi çok sayıda özelliğe sahiptir. Bu simgeler, fotoğraflarınızla bile özelleştirilebilir. Ayrıca ekranınıza uyanı seçmenize izin veren farklı boyutlarda üç widget seçeneği sunar.

Ve yazmayı seviyorsanız, Story özelliği en çok sevdiğiniz kısım olacaktır. Bu özellik, dünün hikayesi veya yarının planı olsun, bir hikaye yazmanıza olanak tanır. Başka bir deyişle, her yerden ve her zaman erişilebilen kişisel mobil günlüğünüz olabilir. iOS kullanıcıları için bu uygulama apple watch ile entegre edilebilir.

5. Exam Countdown Lite

Bu, öğrenciler için en iyi geri sayım uygulaması olabilir. Exam Countdown Lite, sınavınıza en iyi şekilde hazırlanabilmeniz için sınavınızdan önceki günleri geri saymaya yardımcı olan harika bir uygulamadır. Bu uygulama, yalnızca geri sayım sayacı olarak değil, aynı zamanda bir hatırlatıcı ve sınav takvimi olarak da işlev görür. Tam özellikli bir uygulama arıyorsanız, bu kesinlikle sizin için.

Exam Countdown Lite, her düzeydeki öğrenciler için çalışır. Test programlarınızı tek bir yerde saklar ve sınırsız geri sayım oluşturur. Geri sayım yıllar, günler ve hatta saniyeler olarak sunulur, bu nedenle sınavı kaçırma şansınız yoktur. Sınav programınızı düzenlemenize yardımcı olmak için bu uygulama, farklı kategoriler için kullanılabilecek renk kodlarıyla birlikte gelir.

Favori simgenizi seçip önemli notlar ekleyerek her sınavı özelleştirin. Exam Countdown Lite ücretsiz olarak mevcuttur ve uygulama içi satın alımlar sunar. Ayrıntılı bildirimler ve tüm cihazlarla senkronizasyon yeteneği gibi daha fazla özelliğin keyfini çıkarmak istiyorsanız, premium sürüme yükseltmeniz gerekir.

6. Time Until: Countdown & Widget

 

Time Until, önemli etkinlikler için şık bir geri sayım sayacı oluşturmak için mükemmel bir araç olacaktır. Bu uygulama, her kullanıcının kolayca erişebileceği çevrimiçi galeri sayesinde ücretsiz olarak kullanılabilecek yüzlerce görsel içermektedir. Ayrıca geri sayımlarınızı daha ilgi çekici hale getiren canlı arka planlara da sahiptir.

Onu daha iyi yapan şey, özelleştirilebilir bir geri sayım düzenleyicisi ve her bir etkinliği kaçırmamanızı sağlayan hatırlatıcıdır. Bu uygulama, ayrıca saniyelerden yıllara kadar değişen farklı geri sayım birimlerini destekler. Doğum günleri veya yıldönümleri gibi yinelenen etkinlikler için bu uygulama, geri sayımı otomatik olarak tekrarlayacaktır.

Diğer geri sayım uygulamaları gibi Time Until, ana ekranınızda görüntülenecek küçük ve tam boyutlu bir widget ile donatılmıştır. Ekranınıza uyan birini seçin ve etkinliğinizi doğrudan widget öğesinden takip edin. Ayrıca şık bir görünüm için tam ekran modunu ve karanlık modu destekler.

7. Countdown Widget

Sevenlogics tarafından geliştirilen bu geri sayım aracı, kullanıcıların etkinlik gününden önceki günleri saymasına yardımcı olur. Bu uygulama, doğum günleri, yıldönümleri, randevular ve daha pek çok etkinlik gibi her türlü etkinlik için uygundur. Yıllardan saniyelere kadar değişen birçok farklı birim ile birlikte gelir. Birden fazla geri sayım desteğiyle, birden fazla etkinliği kolayca takip edebilirsiniz.

Countdown Widget, iki widget seçeneğiyle gelir: 4×1 ve 5×1. Ekranınıza uyan birini seçin ve bir dizi varsayılan görüntüyle özelleştirin. Ve aracı kişiselleştirmek istiyorsanız, kendinize ait en iyi fotoğrafı seçin ve arka plan olarak ayarlayın.

Bu uygulama, geri sayım yaparken en sevdiğiniz müziğin keyfini çıkarmanızı sağlar. Daha iyi bir görünüm için tam yatay desteği de kullanabilirsiniz. Sunduklarını beğendiyseniz, ücretsiz olarak indirin veya reklamsız ve daha fazla dinamik widget seçeneği sunan premium sürümü satın alın.

8. Countdown Time - Event Widget

 

Kısa bir zamanda büyük bir olay bekliyorsanız, Countdown Time, zamanı takip etmenize yardımcı olur. Heyecanın tadını çıkarabilir ve favori sosyal medya platformlarında arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabilirsiniz. Güzel arka planlar ekleme özelliğiyle, beklediğiniz anı hayata geçirir.

Countdown Time, şık ve zarif bir tasarıma sahip özelleştirilebilir bir widget içerir. Ayrıca geri sayım sayacınızı iyileştirmek için birden fazla temayı ve varsayılan HD arka planı destekler. Ancak kendi fotoğraflarınızı kullanmak istiyorsanız, bunu bu uygulama ile yapabilirsiniz. Olayları başlıklar ve görüntüleme modlarıyla kişiselleştirmenize izin verir.

Önünüzde iki veya daha fazla etkinlik var mı? Bu uygulama ile birçok etkinliği takip edebilir, böylece her türlü önemli gündemi asla kaçırmazsınız. Yerleşik etkinlik paylaşımı ile anları arkadaşlarınızla, ailenizle veya toplulukla paylaşabilirsiniz.

9. Days Matter Air - Countdown

Doğum gününüze veya maaş gününüze kalan günleri bilmek istiyorsanız, bu uygulama sizi doğru hesaplama ile bilgilendirir. Kalan günleri saymanın yanı sıra, geçen günleri saymak için de işe yarar.

Days Matter, uygulamayı açmadan günleri takip etmenizi sağlayan çeşitli widget'larla birlikte gelir. Etkinliğinizi kategorilere ayırmak için bu uygulama, yıldönümü, yaşam, iş ve özel kategoriler dahil olmak üzere 3 varsayılan kategoriyi destekler. Geri sayım sayacınızı daha çekici hale getirmek için etkinlik arka planını en sevdiğiniz görüntülerle özelleştirin.

Days Matter'ın getirdiği en iyi özelliklerden biri şifre korumasıdır. Bu özellik, uygulamaya yalnızca sizin erişebilmenizi sağlar.

10. ‎Baby Countdown 2023

Bir bebek mi bekliyorsun? Doğumdan önceki günleri geri saymak için mükemmel bir uygulama. Anne adayı, hamilelik süreci, fetüsün ağırlığı ve boyutu gibi birçok özellikten haftadan haftaya gösterebilmektedir.

Hamilelik alıntılarıyla kendinizi motive edin. Bu uygulama, günlük alıntılarla gününüzü daha iyi hissettiriyor ve ilginç bir şekilde arkadaşlarınızla paylaşılabiliyor. Baby Countdown, istediğiniz gibi özelleştirilebilir.

20 varsayılan arka plan teması veya favori metin rengi arasından seçim yapın. En sevdiğiniz geri sayım stilini de seçebilirsiniz. Farklı sayma birimleriyle haftaları, günleri ve hatta dakikaları seçmenize olanak tanır. Baby Countdown tamamen ücretsizdir. Ancak daha fazla özellikten yararlanmaya ihtiyacınız varsa, geliştirici aylık bir abonelik sunar.