Genel & Yaşam

İndirme programı daha çok masaüstü bilgisayarlarda kullanılıyordu, ancak mobil cihazlarda da pek çok kullanım alanı vardır. İşte en iyi Android indirme yöneticileri.

İndirme programları artık çok rağbet görmüyor. Bunun nedeni ise çoğu tarayıcıda zaten bir tane indirme yöneticisinin olması ve çoğu kişi için bunun yeterli olmasıdır. Bununla birlikte, bazen daha hızlı dosya indirmek için kullanılabilir. Sık sık dosya indiren kişilerin, kesinlikle indirme yöneticilerini kullanması için bir nedeni vardır. Çok fazla indirme programı yok, ama birkaçı gerçekten işini iyi yapıyor.

İşte Android için en iyi indirme programları. Bazı uygulamalar, ayrıca yerel olarak bir dosya yöneticisi ile birlikte gelir ve eğer bu yoksa, indirme tamamlandıktan sonra indirilen dosyayı görmek için herhangi bir dosya yöneticisini kullanabilirsiniz.

1DM (eski adıyla IDM), indirme yöneticisi alanında popüler bir seçimdir. Diğer indirme yöneticileri gibi çalışır, ancak bu uygulamanın da doğrudan torrent desteği vardır. Bu, onu torrent kullanan kişiler için iyi bir seçenek yapar. Aynı zamanda beş eşzamanlı indirmeyi, indirme hızlarını artırma yeteneğini ve daha fazlasını destekler. Ayrıca üçüncü taraf izleyicileri engeller ve yerleşik bir tarayıcı içerir.

 

Advanced Download Manager, Android için en popüler indirme yöneticilerinden biridir. Temiz bir kullanıcı arayüzüne, çok sayıda işlevselliğe ve dosya indirmek için her türlü temel desteğe sahiptir. Bazı özellikler arasında eş zamanlı indirmeler, SD kart desteği, hız yönetimi ve çok büyük dosyalar için destek yer alır. Daha profesyonel kullanıcı dostu işlevlerle birlikte gelir. Ayrıca reklamlarla birlikte ücretsizdir.

3. Aria2App

Aria2App güçlü bir indirme yöneticisidir, ancak düşündüğünüz türden değildir. Aria2'yi çalıştırmaları koşuluyla, sunucularınızı yönetmenize yardımcı olan, sunucu sınıfı bir indirme yöneticisidir. HTTPS, FTP, BitTorrent ve Metalink indirmeleri gibi öğeleri uzaktan eklemenizi sağlar. Ayrıca tarayıcılardan doğrudan sunucunuza bir şeyler indirebilir, uzun indirmeleri yönetebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Bu kesinlikle daha uzman kullanıcılar içindir ve normal kullanıcılar için değildir, bu nedenle bu paragraftaki bazı kelimeler mantıklı gelmediyse, bunun size göre olmaması ihtimali ortalamanın üzerindedir.

Loader Droid, daha eski olmasına rağmen, en iyi Android indirme yöneticilerinden biridir. Kullanıcı arabirimi biraz eski görünüşlü, ancak ihtiyacınız olan bilgileri sağlar. Uygulama ayrıca internete bağlandığınızda otomatik olarak indirme işlemlerine devam etmek gibi pek çok özelliğe sahiptir. Diğer bazı özellikleri arasında; bağlantınızın zaman aşımına uğraması durumunda bağlantı değiştirmeyi içerir ve indirme başına izin verilen bağlantıları tanımlayabilirsiniz. Böylece bir dosya için Wi-Fi veya başka bir dosya için 4G üzerinden indirme yapabilirsiniz. 2016'dan beri bir güncelleme görmedi, ancak, hala kullanılıyor ve hala beğeniliyor gibi görünüyor.

MyJDownloader, aynı zamanda PC için bir indirme programıdır. Bilgisayarınızdaki indirmelerinizi akıllı telefonunuzun rahatlığında kontrol edebilirsiniz. Ayrıca indirme bağlantıları için panonuzu izler, çeşitli dosya türlerini destekler ve daha fazlasını yapar. Bu uygulama uzun süredir var ve masaüstü uygulaması daha güçlü.

Free Download Manager yani kısa adı ile FDM, Windows, macOS, Android ve Linux için güçlü, modern bir indirme yöneticisi ve hızlandırıcısıdır. FDM, trafik kullanımını ayarlamanıza, indirmeleri organize etmenize, torrentler için dosya önceliklerini kontrol etmenize, büyük dosyaları verimli bir şekilde indirmenize ve bozuk indirmeleri devam ettirmenize olanak tanır. FDM, tüm indirme hızlarını 10 kata kadar artırabilir, çeşitli popüler formatlardaki medya dosyalarını işleyebilir ve aynı anda birden fazla dosyayı indirebilir.